Met GNE introduceert Solned technologie die is ontwikkeld voor solar optimalisatie en intelligente monitoring systemen.

Krachten gebundeld

Solned en GNE vonden elkaar in de drive om te innoveren en samen te werken aan solar optimalisatie. GNE is een gerespecteerde wereldwijde topleverancier met tientallen uitvindingen en patenten op haar naam. Ze is toonaangevend op het gebied van intelligente en veilige optimalisatiesystemen. Solned introduceert deze producten die het vertrouwen van klanten over de hele wereld hebben gewonnen.

Solar optimalisatie

Hiermee bieden wij een complete oplossing voor solar optimalisatie. Het voordeel is dat we deze oplossing al vanaf één module voor u kunnen toepassen. Wat één optimizer al kan doen! Heeft u bijvoorbeeld last van schaduw op één van uw zonnepanelen?  Dan plaatst u alleen daar waar nodig een optimizer.

Meten is weten

Naast de optimalisatie van de energieopbrengst per module, bieden we ook real-time data-acquisitie, monitoring per module op afstand en complete data-analyse aan. Door de analyse in de monitoring tool krijgt u inzicht in factoren die leiden tot verlies van efficiëntie en energie. Hierdoor kunt u bijsturen door middel van controleren, schoonmaken of de module repareren. Met meer vermogen en lagere kosten als opbrengst.

Monitoring

Klik hier om in te loggen op onze Online Monitoring.